Mehndi Hai Rachne Waali – 186. epizoda - Palavi pronađe Ragavove dijamante!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 186. epizoda – Palavi pronađe Ragavove dijamante!

By  | 


Palavi pronađe Ragavove dijamante!

Raovi rade aarti. Svaki član porodice, uključujući i Sanija, ima poneku želju od Ganpatija.
Palavi odlazi u prodavnicu kod Nikila i sasvim slučajno pronađe torbu sa dijamantima (podsećanja radi, onog dana kada je ubijen, Abišek je ostavio te dijamante). Ni njoj ni Nikilu nije jasno odakle se to stvorilo baš u radnji, i iako Nikil predlaže da ih zadrže kao blagoslov od Ganpatija, Palavi smatra da ih treba predati policiji. Sani ih čuje i već planira da se dočepa dijamanata.
Mansi vidi Amrutine poruke sa Farhadom.
Palavi nakon povratka kući zatekne Šardu koja se odomaćila kod nje, igra neku igricu sa Đajom. Šarda podeli sa njom da je zabrinuta za Viđeja jer je svakim danom sve tvrdoglaviji. Zamoli je da razgovara sa Ragavom o nekom privatnom poslu za Viđeja.
Sani kobajagi odvede Kirti u Palavinu radnju u šoping i tom prilikom uspe da zameni torbu u kojoj se nalaze dijamanti sa sličnom torbom.
Palavi ispriča Ragavu za dijamante koje su pronašli u radnji i pita da li pripadaju njemu, da li ih je on ukrao i sakrio tamo?
Ragav traži od Farhada da sazna sve i da po svaku cenu spreči Nikila da ode u policiju.
Sani i Kirti se vraćaju kući.
Inspektorka viče na Nikila jer torba ne sadrži dijamante kao što je rekao, već neke klikere. Nikil, kojem nije jasno šta se zbiva, se izvinjava.
Sani i Palavi upadnu u novi sukob prilikom kog joj on prizna da je ukrao dijamante, a nije ih još uvek prodao zato što mora da dovrši opkladu koju imaju, s obzirom da ti dijamanti pripadaju Ragavu. Palavi je šokirana.
Kraj epizode

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno