Mehndi Hai Rachne Waali – 199. epizoda - Pojavljuje se Iša, Ragavova bivša devojka!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 199. epizoda – Pojavljuje se Iša, Ragavova bivša devojka!

By  | 

Pojavljuje se Iša, Ragavova bivša devojka!
Palavi uđe u Kirtinu sobu, čula je njen razgovor od malopre sa Sanijem. Kirti je spreči da ode i poveri joj se da trenutno ne želi bebu jer želi da gradi svoju karijeru. Palavi smatra da razmišlja na pogrešan način pošto mnoge žene i nakon trudnoće nastave svoju karijeru i stvaraju istoriju. Kirti je zagrli i zahvali joj se nakon što je Palavi uveri da će je podržati u svakoj odluci koju donese. Sani sreće Ragava na hodniku i saopšti mu da će postati ujak.
Ragav podeli sa Palavi da je veoma srećan što je njegova sestra trudna.
Za stolom za večeru, Ragav prokomentariše da Palavi pokušava da nadoknadi hranom to što mu ne dopušta da pije. Palavi je napravila toliko jela za njega jer ima pregled i ne sme da jede narednih 11 sati. Nakon što spazi neko posebno jelo, Ragav je iznenađen što je Palavi to spremila. Ispriča joj da ga je to podsetilo na njegovu bivšu devojku zbog koje je prestao da veruje ženama.
Sledećeg jutra, Ragav se bavi poslom. Palavi dovede doktorku koji će ga pregledati, rešila je da sama ode po izveštaj kada bude gotov, jer šta ako on pokuša da se pravi pametan i zameni ga? (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site