Mehndi Hai Rachne Waali – 2. epizoda – Palavi i Ragav greškom razgovaraju preko telefona!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 2. epizoda – Palavi i Ragav greškom razgovaraju preko telefona!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 2. epizoda – Palavi i Ragav greškom razgovaraju preko telefona!
Palavi nasmejana radi puđu u kućnom hramu. Zahvaljuje se bogu što čuva njenu porodicu i vodi računa o njima. Potom pusti muziku na radio, što probudi Nikila koji je moli da, ili smanji muziku, ili sluša svoje pobožne pesme putem slušalica. 😃 Palavi je sva vedra i orna, odvrati da ona to pušta muziku koja će pratiti njegove snove, kao muzika kada je neka scena u filmu. Sada neka ustane inače će mu baciti telefon u kofu s vodom. Nikil se iste sekunde otkrije i uspravi u krevetu. Kaže Palavi da ni slučajno ne radi to, pošto će ostati bez posla. On snima klipove za “I-Tube”, pored toga što studira. Zadnja je godina na koledžu. Ona ga uputi da pospremi krevet i istušira se, inače će tata da izazove treći svetski rat za kupatilo kad se vrati iz šetnje.
Sada nam prikazuju Šardu koja se vraća kući sa svojim suprugom, a Palavinim svekrom. On se zove Viđej, vidi se da je isto neki jako prijatan čovek, poput nje. Moli Šardu da, aman više, zaboravi na Anuradu. Ova neće ni da čuje, kako joj je samo palo na pamet da da beli sari njenoj ćerki. Njih dvoje čuju pesmu koju je Palavi pustila. Viđej šaljivo prokomentariše da samo u njihovoj kući jutro započinje filmskom muzikom. Šarda misli da u svakoj kući, svakog jutra ima jedan spisak želja svih ukućana. Njena Palavi tom muzikom zapravo zabavlja boga, tako da on u miru može da rešava muke svojih vernika. Viđej joj otkrije da je to njegova omiljena pesma koja sad ide, nestašan je, hoće da pleše sa njom. Igraju malo. 😃 Šarda pođe u kuću ali usput primeti onaj beli sari sa tragovima crvene boje. To je nasmeje, pa veli da taj neko ko je bacio boju mora da je upotrebio svu snagu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site