Mehndi Hai Rachne Waali – 200. epizoda - Palavi i Iša se susretnu!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 200. epizoda – Palavi i Iša se susretnu!

By  | 

Palavi i Iša se susretnu!
Iša se vrati kući s posla, ne zna kako će se suočiti sa Ragavom. Vidi njihove stare slike i priseti se dana kada mu je rekla da se neće udati za njega jer nema dovoljno novca.
Kirti govori Saniju da će zadržati bebu.
Svi se skupe u hodniku gde Ragav grli Kirti i kaže da možda neće biti tu da vidi njenu decu. Vidi Palavi i kaže joj da svima saopšti šta piše u izveštaju. Palavi ne može da kaže pred svima, ali mu u njihovoj sobi kaže da zbog njegovog prekomernog unošenja alkohola nikada ne može postati otac. Nakon ove vesti više ne želi da mu brani piće.
Ragav izađe iz sobe i odlazi u svoj kabinet gde podeli sa Farhadom svoju situaciju. Farhad predlaže da razgovara sa njihovim porodičnim lekarom. Palavi prethodno nazove doktorku i zamoli je da se ne javlja Ragavu.
Kirti odlazi kod Ragava i Palavi u sobu, traži od Palavi knjigu sa imenima. Savetuje Ragava da takođe razmisli osnivanju porodice. Palavi tera Ragava da ispriča Kirti šta ima novo, kako je kobajagi sterilan. Ragav veli da nema o čemu da se priča jer će imati 7-8 beba pre nego što Kirti bude rodila svoju decu. Kirti pita Palavi je li sve u redu sa njim… Palavi potvrdi.
U kolima sa gospodinom Dasom, Iša je zabrinuta. On primeti da je napeta i pprokomentariše da je ona obično veoma samouverena pre sastanka. Iša se pravda da je čula mnogo o Ragavu pa je malo nervozna. Iša slučajno prospe kafu po sebi i g. Das joj predlaže da nešto kupi i presvuče se u obližnjem butiku. Iša poseti ni manje ni više nego Palavin butik. Palavi se nađe tu i pomogne joj da izabere nešto pošto ubrzo ima sastanak (sa g. Dasom i Ragavom). Palavi joj poželi sve najbolje.
U sledećoj: Iša i Palavi se ponovo susretnu u vili Raovih. Ubrzo stiže i Ragav koji je ljut videvši Išu tu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site