Mehndi Hai Rachne Waali – 201. epizoda - Iša i Ragav oči u oči nakon toliko godina!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 201. epizoda – Iša i Ragav oči u oči nakon toliko godina!

By  | 

Iša i Ragav oči u oči nakon toliko godina!
Farhad kaže Ragavu da je pripremio sve papire tako da ih gospodin Das danas potpiše i dovrše dogovor. Ragava nazove inspektorka Laxmi koja traži od Ragava da se vide. Ragava zanima zašto bi je poslušao. Laxmi kaže da je gospodin Das veoma sujeverna osoba i ako mu ona kaže da je bio umešan u šverc, neće raditi sa njim. Zato neka dođe da se vide na adresi koju mu ona šalje. Ragav traži od Farhada da se pobrine za gospodina Dasa dok se on sastane sa Laxmi.
Gospodin Das i Iša stižu do vile Raovih. Iša postaje veoma emotivna primetivši da je Ragav postigao sve ono što joj je i obećao da hoće. Čak je i neke sitnice ispunio kao što mu je ona sugerisala, to je silno razneži. Farhad je vidi suznih očiju i pita je šta joj je, ona se izgovara da joj je nešto možda ušlo u oči.
Farhad nazove Palavi i govori joj da je Raghav ugovorio sastanak i da je sam otišao negde. Palavi mu kaže da dolazi kući.
Suločana kući čita horoskop svakom pojedinačno, i nakon što pročita Palavin, kaže Amruti da joj prenese da horoskop kaže da će u njenom bračnom životu biti problema. Amruta nazove Palavi kako bi je obavestila o ovome i Palavi se tom priliku zahvali Suločani što je pokazala brigu za nju. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site