Mehndi Hai Rachne Waali – 205. epizoda - Išu odvode u nepoznatom autu, Ragav pokušava da je spasi!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 205. epizoda – Išu odvode u nepoznatom autu, Ragav pokušava da je spasi!

By  | 

Palavi bezuspešno traži Ragava svuda po kući. Otkrije Kirti da su se posvađali i da sada Ragava nema nigde. Kirti je sigurna da je samo otišao u kancelariju. Palavi padne na pamet da isplanira iznenađenje za njega. Farhad je obavesti da je Ragav otišao u Varangal na sastanak. Palavi ga nazove, Ragav joj se javi, ali signal je loš. Ona ga pita da li je nešto jeo i kada će stići. Ragav je srećan što to čuje, ali joj se izvinjava što ne mogu da pričaju, signal je stvarno jako loš. Ragavov auto se iznenada zaustavlja i grupa demonstranata baci kamen. Ragav naredi vozaču da se vrate nazad pošto ne mogu dalje. Palavi se već zabrinula za njega, a na sve to joj još Farhad saopšti da su u Varangalu počeli neredi. Ona vidi čak i vesti o protestima prikazane na televiziji.
Nakon što zatraži hotelsku sobu, Ragavu menadžer otkrije da je sve rezervisano. Ragav mu nudi novac za bilo kakvu hotelsku sobu, nakon čega mu menadžer dopusti da ipak odsedne u jednoj, samo zato što gost koji je rezervisao svakako kasni. Ipak, Ragav je i dalje pomalo zabrinut, pita za fiksni telefon kako bi javio Palavi da je dobro. Menadžer mu kaže da su svi fiksni telefoni blokirani zbog trenutne situacije. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site