Mehndi Hai Rachne Waali – 205. epizoda - Išu odvode u nepoznatom autu, Ragav pokušava da je spasi!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 205. epizoda – Išu odvode u nepoznatom autu, Ragav pokušava da je spasi!

By  | 

Farhad i Palavi su kao na iglama kod kuće. Palavi reši da nazove inspektorku Laxmi kako bi pokušala da dođe do nekih informacija o Ragavu. Ova pita zašto bi im pomogla, s obzirom da je zbog Ragava premeštena odatle?
Iša stiže u isti hotel u kom je odseo Ragav, nije joj jasno kako su mogli da daju njenu sobu nekom drugom. Nakon što biva obaveštena da joj je Ragav preuzeo sobu, ona izlazi napolje.
Ragav sedi u svojoj sobi, ali ipak brine za Išu i stoga izađe da proveri gde je. Zatekne je kako sama sedi u mraku. U tom trenutku, neki nepoznati auto se zaustavi i neko uvuče Išu unutra. Ragav odmah reaguje i uskoči u svoj auto, počne da juri za autom u kom je Iša odvedena. Nepoznati auto se okreće na nekoj barikadi i krene unazad, samo što se ne sudari sa Ragavom. Vozač tog auta na kraju izađe, a Iša se onesvesti.
U sledećoj: Nakon što Ragav udari dotičnog čoveka, Iša ga moli da prestane, to je njen muž, Sumit. Sumit ogorčeno prokomentariše da se ona znači vratila bivšem nakon što se razvela od njega.
Palavi je vidno zabrinuta za Ragava. Kirti se ponudi da pođe sa njom dok Sani kulira. Palavi veli da je trudna, neće ići nigde. Kirti predloži da onda povede Sanija sa sobom.
Iša u suzama govori Ragavu da ne može da živi ovako, stvarno je mislila da je ta poruka da je voli bila za nju. Grli ga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site