Mehndi Hai Rachne Waali – 211. epizoda - Ragav prizna Kirti istinu!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 211. epizoda – Ragav prizna Kirti istinu!

By  | 

Ragav prizna Kirti istinu!
Ragavu se u njegovom kabinetu ponovo obraća njegova savest. On ne može da nastavi ovako sa Palavi jer se stalno seti noći sa Išom. Njegova savest mu govori da će Palavi pre ili kasnije saznati istinu i da je njegov izbor da joj kaže ili da je pusti da sama otkrije, u oba slučaja je bol zagarantovan.
Ragav kaže Palavi da nije bio sam u Varangalu, Iša je bila sa njim, oboje su rešili svoje nesuglasice, popili malo viskija nakon čega se između njih dogodilo nešto što nije trebalo da se desi. Palavi ga zaobiđe i pokupi nešto sa stola, pita da li je nešto govorio? On pita zar nije čula. Ona veli da je nosila slušalice. Dolazi Đaja koja je zove u pomoć. Ragav komentariše sam sa sobom da mu je bilo veoma teško da prizna sve, a ona ništa nije čula.
Iša se zahvaljuje Amruti što joj je pomogla da nađe mesto za život, a zatim zahvaljuje i Šardi koja joj donosi zeleni čaj.
Sani odlazi kod Sumita kući i govori mu da je Iša provela noć u Varangalu sa Ragavom. Pomoći će mu da se osveti Ragavu.
Iša pomaže Amruti da iseče povrće. Suločana iskoristi trenutak kada Amrute nema i posedne sa Išom, tom prilikom joj priča Palavinu celu životnu priču.
Palavi traži pomoć od Kirti jer se oseća nesigurno nakon što je Ragav stalno gurao od sebe. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *