Mehndi Hai Rachne Waali – 215. epizoda - Palavi ubedi Išu da ostane u kući!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 215. epizoda – Palavi ubedi Išu da ostane u kući!

By  | 

Palavi ubedi Išu da ostane u kući!
Kirti se razbesni i ošamari Išu koja joj je bacila čašu soka iz ruke. Ona i Đaja ošamare Išu. Palavi ih zamoli da je saslušaju, samo je pokušavala da pomogne Kirti.
Iša odlazi u svoju sobu gde počne da se pakuje kako bi napustila kuću. Palavi se protivi njenom odlasku. Iša veli da je bes Đaje i Kirti opravdan, najbolje je da potraži neki hotel. Palavi odvrati da je neće prisiljavati da ostane, ali neka jednom dobro razmisli da li zaista može da pronađe mesto gde bi mogla da bude bezbedna. Iša je zagrli i govori joj da se nikada ne menja jer je malo ljudi poput nje. Ragav odlazi u svoj kabinet gde mu njegova podsvest govori da je tu da mu kaže da će njegov bračni život biti uništen, Palavi će se poneti kao prava domaćica kuće i sprečiti Išu da napusti kuću, a što više Iša bude ostala da živi tu, to će veću krivicu on osećati. Ragav namerava da odvede Palavi.
Milind susretne Suločaninu dvojnicu, ubeđen je da je to ipak njegova žena.
Sani kaže Iši da u ovoj kući svi uzdižu Palavi u nebesa i da nikada ne bi priznali da je pogrešila, danas je Palavi bila ta koja je poslala sok od papaje, a nju (Išu) su izgrdili. Pošto Ragav ne voli Palavi, najbolje bi bilo da pokuša da obnovi svoju ljubav sa njim. Iša mu kaže da prestane da radi ono što pokušava da uradi jer ona dobro zna da Ragav mnogo voli Palavi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *