Mehndi Hai Rachne Waali – 218. epizoda - Iša iscenira da je pala u nesvest kako bi joj Ragav prekinuo post!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 218. epizoda – Iša iscenira da je pala u nesvest kako bi joj Ragav prekinuo post!

By  | 

Iša iscenira da je pala u nesvest kako bi joj Ragav prekinuo post!
Iša razbije saksiju i kobajagi padne u nesvest kako bi privukla Ragavovu pažnju. Ragav je uhvati pre nego što padne i da joj gutljaj vode. Iša se potom navodno osvesti i svima govori da joj je loše jer od jutra radi. Neka slobodno nastave rituale, ne želi da im bilo šta kvari. Ragav i Palavi nastave sa ritualima. Svi se nakon rituala upute dole da večeraju. Kirti i Đaja tom prilikom zaustave Palavi zato što misle da se Iša pretvarala kada je padala u nesvest i da je zapravo postila za Ragava. Treba da provere njenu sobu.
Iša u svojoj sobi gleda Ragavovu sliku i kaže da je morala da se pretvara da bi privukla njegovu pažnju, ali sada zna da on još uvek ima ljubav prema njoj u svom srcu. Kirti i Đaja zajedno sa Palavi dođu u njenu sobu ali je zateknu kako spava. Nakon što njih tri odu, izađe Sani koji govori Iši da sada može da mu veruje da zaista želi da joj pomogne da se ona i Ragav zbliže. Iša odvrati da još uvek nije baš sigurna šta želi. Sani je uverava da ga pozove ako joj bilo šta zatreba.
U kuhinji, Iša vidi Palavi kako radi sama i pita da li može da pomogne. Palavi je pita da li zna da spremi neko jelo, i nakon što Iša potvrdi, zamoli je da ne stavi kikiriki unutra. Sani iskoristi priliku kada Iša izađe i stavi kikiriki u jelo.
Farhad obavesti Ragava da je rezervisao karte za Maldive gde će otputovati sa Palavi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site