Mehndi Hai Rachne Waali – 220. epizoda - Palavi se suoči sa Ragavom, Sani i Iša planiraju protiv njih! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 220. epizoda – Palavi se suoči sa Ragavom, Sani i Iša planiraju protiv njih!

By  | 

Palavi se suoči sa Ragavom, Sani i Iša planiraju protiv njih!
Doktor pojasni prisutnima da moraju voditi računa da se Iša ne kreće mnogo zbog ruke. Iša im kaže da ju je neki kombi pokupio ispred kancelarije. Izvinjava se Palavi i Ragavu što su zbog nje propustili let.
Palavi skuva kafu Ragavu i sebi i prokomentariše da je Sumit opasniji nego što su mislili. Nije bezbedno da Iša uopšte izlazi iz kuće i da bi trebalo da odlože put. Farhad ih uverava da će čuvati kuću u njihovom odsustvu. Đaja i Kirti su nezadovoljne što otkazuju svoj plan zbog Iše jer su oni svakako prisutni da se brinu o njoj. Palavi veli da ne otkazuju put, samo odlažu.
Sani odlazi u Išinu sobu i proveri gips koji ima na ruci. Iša se smeje i baci pet, normalno koristi ruku sa kojom je navodno povređena. On prokomentariše da je tako dobra glumica da je na trenutak stvarno pomislio da je povređena. Iša govori da nije mislila da može sve ovo da izvede, ali je nekako uspela. Sani odvrati da će je ta slomljena ruka približiti Ragavu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site