Mehndi Hai Rachne Waali – 225. epizoda - Sani pokuša da ubije Palavi?!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 225. epizoda – Sani pokuša da ubije Palavi?!

By  | 

Sani pokuša da ubije Palavi?!
Palavi govori Iši da nastavi dalje jer Ragav već jeste krenuo dalje u svom životu sa njom. Neka ne dopušta Saniju da je huška i manipuliše kako želi jer on nije odan čak ni svojoj ženi. Sani uđe u kuhinju nakon što Palavi ode i kaže Iši da se fokusira na Ragava, a on će se pobrinuti za Palavi.
Palavi veli Kirti da mora da proveri sva svetla da li rade. Sani je isplanirao da joj smesti strujni udar, ali pokušaj mu nije urodio plodom zato što Ragav prekrije Palavine oči i odvodi je u njihovu sobu. On joj pokloni nešto za Divali. Palavi se žali da mu nije ništa kupila. Ragav joj romantično govori da je ona najbolji poklon u njegovom životu i da mu ne treba ništa osim nje. Palavi predlaže da nastave svoju romansu kasnije, nakon što ona završi svoje poslove.
Iša dođe u hodnik i vidi da je sve kupljeno za Divali, a kada krene da upali lampu koju je Palavi ostavila, zadesi je strujni udar koji je Sani planirao za Palavi. Palavi je udari štapom da bi je spasila. Ragav traži od Iše da se zahvali Palavi što ju je spasila. Iša se zahvali Palavi i odlazi u svoju sobu gde joj Sani otkrije da je plan bio za Palavi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site