Mehndi Hai Rachne Waali – 225. epizoda - Sani pokuša da ubije Palavi?!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 225. epizoda – Sani pokuša da ubije Palavi?!

By  | 

S obzirom da je plan jako opasan, nije joj ništa rekao jer je mislio da ga neće podržati. Iša se žali kako je jedva disala kada ju je Ragav zamolio da zahvali Palavi, bez da je jednom upita kako je. Spremna je sve samo da Ragav bude njen.
Ragav dođe u sobu kako bi obavestio Palavi da mediji dolaze povodom nove linije dizajna nakita, neka obuče sari koji joj je poklonio. Potom odlazi. Palavi nakon što otvori sari primeti da je Iša ukrala njene dizajne onaj dan i dala ih Ragavu. Odmah ode da se suoči sa Išom i veli da je krađa još i mala stvar, danas su pokušali da je ubiju.
U sledećoj: Ragav saopšti Iši da je odlučio da Palavi kaže istinu o noći koju su proveli zajedno u Varangalu. Iša ga uhvati za ruku i pita da li mu ta noć ništa nije značila. Ragav skloni ruku i negira, ta noć je bila samo greška za njega. On se okrene i ugleda Palavi kako stoji tamo sa suzama u očima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site