Mehndi Hai Rachne Waali – 233. epizoda - Ragav prihvati Palavine zahteve!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 233. epizoda – Ragav prihvati Palavine zahteve!

By  | 

Ragav prihvati Palavine zahteve!
Sani kaže Kirti da će videti da Palavi neće doći bez obzira koliko puta je nazove jer ne gaji osećanja prema Ragavu. Đaja pokušava da navede Ragava da razmisli još jednom jer ovo neće vratiti Palavi. Ragav se priseti kako mu je Palavi rekla da ga više ne voli i krene da hoda po žaru. Palavi ga izvuče iz žara nakon dva koraka i pita zašto to radi. Ragav je pita da li to znači da mu oprašta pošto je došla da ga spasi. Ona ga tera da sedne na stolicu i izjavi da je danas pokazao da želi emotivno da izmanipuliše njenom odlukom tako što će povrediti sebe. Danas su njegovi postupci pokazali da on uopšte nije zreo i da samo želi da ona bude sa njim jer mu je to navika. Ne zaslužuje njenu ljubav i oproštaj. Krene da izađe na vrata iz kuće, na šta se Ragav ponovo oglasi rekavši da jeste stvarno kriv i da želi da joj se izvini, ali ne zna kako to da učini jer sve što radi se na kraju okrene protiv njega. Ona je bila ta koja mu je uvek pokazivala pravi put, neka to uradi i danas i kaže mu šta može da uradi kako bi zaslužio njen oproštaj. Palavi mu kaže da sledećeg jutra dođe u njenu prodavnicu sarija. On pita da li će mu onda oprostiti. Ona mu odgovori da prvo dođe tamo.
Sledeća scena, Palavi stiže kući i podeli sa Šardom i Amrutom da je pozvala Ragava u svoju radnju da ga kazni. Za to vreme Ragav sedi u sobi sa Đajom, uzbuđen što mu je Palavi dala šansu. Pokazuje majci idol Ganpatija koji pripada Palavi i koji joj je mnogo drag, ali su njegove boje izbledele. On će ga ofarbati i poneti sa sobom u radnju. 
Iša nimalo nije zadovoljna razvojom situacije. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site