Mehndi Hai Rachne Waali – 233. epizoda - Ragav prihvati Palavine zahteve!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 233. epizoda – Ragav prihvati Palavine zahteve!

By  | 

Sledećeg jutra, Ragav stiže u prodavnicu gde poželi Palavi dobro jutro i pita je šta može da uradi. Ona mu poruči da sačeka i dok uđe unutra, Ragav iskoristi priliku da položi idola Ganpatija u mali hram u okviru radnje. Kada se vrati, Palavi čak i primeti taj idol i oduševljena je. Ragava obavesti da će biti zaposlen u radnji i on to ćutke prihvati. Prvi zadatak mu je da očisti i obriše radnju. Ragav dok radi neprestano gleda u nju, ali rado obavlja svoje dužnosti. U radnju uđu i neke mušterije, ona mu naredi da im donese vodu. Ove žene što su ušle u radnju primete Ragava, čude se šta će on tu i usput pohvale njegov izgled i ličnost.
U sledećoj: Došlo je vreme ručka, Palavi poruči Ragavu da da se vrati za pola sata. Ragav izađe na ulicu i vidi da nema tezge sa hranom. Ako se sad uputi negde drugde, neće se vratiti na vreme. Palavi je žao kada ga vidi kod tezge sa čajem.
Ragav govori Iši da je njeno vreme u njegovoj kući isteklo i da je kucnuo čas da ode. Uhvati je za ruku i odvuče ispred vrata. Sani pokuša da ga zaustavi, Ragav mu kaže da je on sledeći koji ćeleteti napolje ako ga naljuti. Potom izbaci Išu napolje i zatvori vrata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site