Mehndi Hai Rachne Waali – 236. epizoda - Palavi sazna da Ragav i Iša nisu imali ništa u Varangalu, odlučna je da raskrinka Išu!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 236. epizoda – Palavi sazna da Ragav i Iša nisu imali ništa u Varangalu, odlučna je da raskrinka Išu!

By  | 

Palavi sazna da Ragav i Iša nisu imali ništa u Varangalu, odlučna je da raskrinka Išu!
Palavi je sa advokatom došla u policijsku stanicu da oslobodi Ragava. Inspektor naredi policajcu da dovede Ragava i saopšti mu da dobija kauciju, ali neće biti spašen nakon saslušanja, čak ni njegova žena neće moći da ga spasi. Palavi govori inspektoru da ne treba prenagliti sa zaključcima. Ragav prilikom odlaska kaže Iši da šta god da se desi ona nikada neće moći da zauzme Palavino mesto u njegovom životu.
Ragav stiže kući gde ga dočeka zabrinuta Đaja koja zahvaljuje Bogu što joj ga je vratio. Ona se potom zahvali i Palavi što ga je izbavila i pozove je da večera. Palavi odbije zato što mora kući. Pre odlaska razneženo zamoli Ragava da usled prevelikog stresa ne počne da pije, oči su joj pune suza.
Kada Palavi stigne kući, Amruta joj ispriča da se gospodin Das prilično iznenadio kada je čuo za Išu, i ispričao joj da Iša isprva nije trebala da ide u Varangal, on je trebao ali ga je ona zamolila da pošalje nju. Palavi kaže Amruti da mora da prikupi dokaze kako bi dokazala da je Ragav nedužan.
Sumit donese Iši supu kako bi imala dovoljno snage da odgovori na teška pitanja Ragavovog advokata. Iša je odlučna da odgovori na sve i jedno pitanje, neće dozvoliti da Ragav i Palavi pobede. Sumit je pita da li bi se udala za Ragava da joj se pruži prilika ili samo želi njegovu imovinu. Iša se smeje i odgovori mu da želi njegovu imovinu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site