Mehndi Hai Rachne Waali – 236. epizoda - Palavi sazna da Ragav i Iša nisu imali ništa u Varangalu, odlučna je da raskrinka Išu!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 236. epizoda – Palavi sazna da Ragav i Iša nisu imali ništa u Varangalu, odlučna je da raskrinka Išu!

By  | 

Sledećeg jutra, Palavi odlazi u Ragavovu kancelariju i spreči ga da popije. Ragav joj otkrije da je unutra zeleni čaj. Ona ga zamoli da joj ispriča svaki detalj od tog dana u Varangalu. Ragav joj sve kaže,a zatim i ime hotela u kom su odseli. Palavi veli da može da mu oprosti tek kada sazna šta je istina. Sani primeti Palavi kako odlazi i obavesti Išu koja traži od Sumita da prati Palavi.
Palavi se sastane zajedno sa Amrutom sa menadžerom hotela u Varangalu i potraži detalje. On joj ništa ne odgovori, Palavi mu preti i traži od njega da kaže istinu, inače će dobiti kamenom po glavi. Menadžer kaže da ga je gospođa (Iša) zamolila da uzme flašu alkohola i dodala neke lekove, dala mu je puno novca. Onda ga je ponovo pozvala još jednom iste noći, sedela je na sofi i tražila od njega da skine odeću gospodinu (Ragavu), pokrije ga ćebetom. Ona (Iša) je spavala na sofi, a onda je on (menadžer) otišao. Palavi ne može da veruje, kaže Amruti da ovo znači da se ništa nije dogodilo između Ragava i Iše. Sumit je video sve ovo. Palavi doda da je znači Iša sve isplanirala, tako beskrupulozna žena, pokušala je da preotme njenu ljubav, njenu vezu i njenu porodicu, ali vreme je da se suoči i bori protiv svih njenih zla.
U sledećoj: Palavi je došla u vilu Raovih. Samo što ne kaže Ragavu istinu koju je otkrila, ali je Iša udari po glavi s leđa i onesvesti, te izjavi da nju nije tako lako pobediti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site