Mehndi Hai Rachne Waali – 26. epizoda – Aša se izvini Palavi!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 26. epizoda – Aša se izvini Palavi!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 26. epizoda – Aša se izvini Palavi!

Suločana dočeka Rahulovu porodicu. Aša je zadovoljna što Palavi nije prisutna. Počinje puđa. Palavi u kuću uđe sa stražnjih vrata kako bi uzela uzorak sarija za Ragava. Emotivna je i krišom posmatra puđu.
Amma (Ragavova majka, Đaja) i Kirti su došle kod Ragava kući. Kirti mu prebacuje da je udario Akaša, a Amma mu jasno stavi do znanja da je Kirti dovoljno zrela, a njena majka još uvek živa. Ragav insistira da želi da ih zaštiti i da ga niko neće sprečiti da brine o njima. Amma i Kirti ubrzo odlaze odatle.
Postaje oblačno i Dešmukovi pređu unutra da nastave puđu. Aša jedina ostaje da pokupi torbu. Palavi primeti da stub samo što se nije srušio na nju. Brže bolje potrči i spasi je. Tu se pojave i Dešmukovi i Mansi tom prilikom saznaje od Milinda šta se desilo te da Palavi nije bilo do sada zbog svega sa Ašom i Suločanom. Aša se izvini Palavi zbog svog ponašanja i takođe se zahvaljuje što joj je spasila život. Palavi reši da ostane nekih pet minuta na puđi. Potom se uputi kod Ragava da mu odnese sari koji je tražio kao primerak prethodno uzimajući blagoslov od Viđeja.
Palavi ubrzo stiže kod Ragava ali je obaveste da je šef danas ljut i da je neće primiti.
Suločana prisluškuje razgovor Šarde i Viđeja i reši da iskoristi njegovu nesigurnost povodom Palavinog odnosa sa Ragavom. 
Palavi na silu uđe kod Ragava koji pobesnelo igra tenis sam sa sobom. Pokaže mu sari koji je odabrala. Ragav koji pije izjavi da mu se sari ne dopada i tera je odatle. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site