Mehndi Hai Rachne Waali - 33. epizoda - Palavi pomaže Ragavu da pronađe Liona!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 33. epizoda – Palavi pomaže Ragavu da pronađe Liona!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 33. epizoda – Palavi pomaže Ragavu da pronađe Liona!

Ragav u Palavinoj knjizi/svesci računa ugleda ime Lion preko kojeg dobija preteće poruke još od pre neki dan. Odmah pita Palavi da li se seća ko je bio taj čovek? Palavi pita zar se on seća lica svake mušterija koja dođe u njegovu zlatarnicu? Ragav se već nervira, kaže da su manje više sva imena uobičajena, ali je “Lion” nešto jedinstveno, pa se ona ni toga ne može setiti. Palavi se seti, veli da je taj tip bio dosta mlad, negde oko 30-tak godina kao on (Ragav) i da je nosio rukavice sa dizajnom lava. Ragav ne poznaje nikoga sličnog opisa. Traži od nje da odmah pođe s njim. Palavi neće ni da čuje, pa tek mora da prodaje sarije danas i da vodi radnju, ako hoće da ispuni onaj njegov čuveni izazov. Ragav kupi svih 70 sarija da bi joj nadoknadio zaradu za taj jedan dan ali insistira da pođe kod njega, u pitanju je važan poslić. Palavi se nekako složi. Suločana nešto kasnije stiže pred radnju ali primeti da je zatvoreno. Pita čoveka preko puta radnje gde je otišla Palavi? Ovaj joj otkrije da se Palavi negde uputila sa Ragavom Rao. 
Za to vreme, Ragav i Palavi stižu ispred njegove rezidencije. Ragav primeti neki čudan automobil parkiran u blizini. 
Unutra, Ragav je unajmio privatnog detektiva koji pokazuje Palavi slike najrazličitijih kriminalaca iz Hiderbada, ali ona nijednog ne prepoznaje kao dotičnog “Liona”. Ragav se brecne na nju. Na kraju je primoran da joj se izvini kako ne bi otišla kući. Detektiv govori Ragavu da nema više slika sa sobom. Palavi povuče Ragava na stranu, malo stegnuta, i kaže da ne želi da se upušta u te mutne poslove, o čemu god da se radi u toj potrazi. Ragav joj otkrije da mu dotični Lion danima anonimno preti. Stigao je i još jedan čovek koji će napraviti skicu uz pomoć Palavi koja će im pomoći da imaju neku predstavu o Lionu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno