Mehndi Hai Rachne Waali - 37. epizoda - Amruta dolazi pijana kod Ragava!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 37. epizoda – Amruta dolazi pijana kod Ragava!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 37. epizoda – Amruta dolazi pijana kod Ragava!

Prevela: Maja
Ragav gleda snimak na svom telefonu i smeje se. Hariš ga pita zašto se smeje. Ragav govori da mu Palavi šalje poruke i da očekuje da će joj on odgovoriti, pa vidi se da se zacopala u njega kao sve ostale devojke. Ovo je bio Palavin san – Palavi se probudi i zaključi da je to sanjala. Ona pogleda telefon i naljuti se kad primeti da i dalje nije dobila odgovor od Ragava, zapita se šta ako je taj san možda java. Ona mu napiše poruku zar ne može da odgovori, zašto je tako nabusit. Ragav, koji je pao na pod, proverava svoj telefon i zapazi da Palavi još uvek kuca. Palavi dobija glasovnu poruku od njega gde joj se on zahvaljuje što mu je spasila život i naziva sebe njenim dužnikom, samo ne želi da gleda njene besne poruke. On joj kaže da mu je dobro, zato neka se opusti i proslavlja Holi.
Ragav potom prima glasovnu poruku od nje gde mu ona takođe čestita Holi, ali ga savetuje da se odmara umesto da ga proslavlja. Ragav odgovara da zna to, stoga neka se ne ponaša kao da mu je majka. Palavi odgovara da je bila učtiva, ali čini se da on to ne zaslužuje.
Palavi zaključuje da mora da se usredsredi na sari zbog takmičenja. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno