Mehndi Hai Rachne Waali - 39. epizoda - Ved je razotkriven i uhapšen!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 39. epizoda – Ved je razotkriven i uhapšen!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 39. epizoda – Ved je razotkriven i uhapšen!

Prevela: Maja
Ragav zaključuje da je Lion niko drugi do Ved koji je tu došao s namerom da ga ubije, a Palavi je ostala sama u drugoj prostoriji s njim. Ragav uzima pištolj i zatiče Veda, koji drži svoj pištolj uperen u Palavi. Palavi ga pita šta to radi. Ved sklanja sa sebe lažne brkove i bradu, a Palavi ga posmatra u čudu. On kaže Ragavu da ga je zadivio zbog svoje pameti što ga je prepoznao, pa ućutkava Palavi. Ragav mu kaže da je pusti pošto ona nije deo njihovog sukoba. Ved izjavi da ne bi uspeo da dođe u njegovu kuću bez njene pomoći, stoga i ona je bitna karika. Ragav uperi pištolj u njega i zapreti da će ga upucati. Ved ga podseća da i on ima pištolj, tako da će upucati Palavi ako ovaj puca u njega.
Ved traži od Ragava da skloni svoj pištolj, što ovaj i učini. Ved mu kaže da je vreme da dobije kaznu za to što ga je poslao u zatvor i uništio mu šest godina života. Ragav korača unazad i primeti boje od Holija na trpezarijskom stolu. On daje znak Palavi, koja zagazi Vedovo stopalo snažno dok mu Ragav baci boje pravo u oči. Palavi i Ragav otrče odatle. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno