Mehndi Hai Rachne Waali - 4. epizoda - Susret Palavi i Ragava!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 4. epizoda – Susret Palavi i Ragava!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 4. epizoda – Susret Palavi i Ragava!
Palavi drekne Surađu da je dosta i ustane: “Ni reči protiv moje majke!”
Surađeva majka: “Ona je tvoja svekrva! Nijedna svekrva nikada ne može biti majka!”
Palavi: “Vi i ne znate šta znači biti majka, a ni svekrva. Danas ste pokazali da od nikada nikada ne bih dobila istu ljubav koju mi je pružila ova porodica.”
Surađeva majka: “Toliko ponosa za jednu udovicu.”
Palavi govori da je to samopoštovanje koje je stekla kod Dešmukovih. Naučili su je šta je tazbina, i pokazali joj lepotu odnosa između tazbine i snaje. Neće čuti ni reč protiv svoje porodice i zato je bolje da odu sada. Surađ i njegova majka odlaze.
Šarda u suzama odlazi odatle. Suločana je na sedmom nebu. Viđej utešno pogleda Palavi pa ode za Šardom.
Ragav stiže autom pred kuću Dešmukovih. Amruta zaustavi Palavi koja je krenula da otvori vrata, govori joj da očekuje pošiljku, sigurno je za nju. Palavi se okrene i ode odatle baš u trenutku kada Amruta otvori vrata i ugleda pobesnelog Ragava. U šoku je. Ragav je žustro upita je li ona vlasnica radnje. Amruta je van sebe što ga vidi i počne da muca sva, jeste, ona je… Zapravo… Ragav izvuče iz džepa neki nakit. Kaže da je taj komad dugo držao u svom džepu, ona je pun pogodak za njega. Stavi joj nakit i udeli kompliment da izgleda predivno… Amruta brzo dođe sebi, sve to je zapravo zamišljala, dok pred njom i dalje stoji Ragav koji joj govori da se drži podalje od njegovih ljudi, ne tiče je se koga prati ili šta radi njegov čovek. Bude li joj se takvo nešto ponovilo još jednom, videće svoga boga. Odlazi odatle. Suločana priđe Amruti koja nikako da se povrati. Pita gde je njena pošiljka? Tako je gladno. Amruta je obavesti da je Ragav Rao dolazio. A ona budala ni reč nije izvukla iz usta. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site