Mehndi Hai Rachne Waali - 40. epizoda - Viđej zahteva odgovore od Palavi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 40. epizoda – Viđej zahteva odgovore od Palavi!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 40. epizoda – Viđej zahteva odgovore od Palavi!

Palavi stiže kući gde zatekne Šardu koja se vratila sa pogreba svoje majke. Šarda se priseća kako je njena majka govorila da čovek u životu treba biti srećan, pošto nikad ne zna kada je kraj. Sada razume značenje njenih reči. Biće uvek srećna i skupljati uspomene, a to će započeti Mansinim venčanjem. Kako je ona? Palavi veli da je dobro, ali nedostajali su joj. Šarda pita da li je išla kod lekara. Palavi odvrati da nije imala prilike, ali konsultovala se sa njim preko video četa. Pita da li se Viđej odljutio? Šarda prokomentariše da i ona i Viđej glume da su ljuti, a zapravo potajno brinu jedno o drugom. TViđej je jedno 50 puta na dan terao da nazove i proveri kako je njegova Palavi. Unutra uđe Viđej sav naduren. Palavi stane ispred njega i kaže da nije progovorio reč sa njom otkako je došao, kako je? On pita zašto je došla tako kasno iz radnje. Palavi odgovori da zapravo nije bila u prodavnici, do sutra mora dovršiti pet sarija. Primeti da je već 11 sati i odlazi da dovrši radove obećavši da će im sutra ispričati o čemu se radi. Sve je prisluškivala Suločana koja prokomentariše da im Palavi nije ispričala šta je sve radila proteklih 13 dana, ali ona (Suločana) hoće, pa će zatim svi da ostanu nemi.
Ragav, koji je krenuo na spavanje, primeti sari koji je Palavi zaboravila kod njega. Pita se kakva je to poslovna žena, verovatno i ne zna da se taj sari nalazi kod njega. Ionako je već dva sata ujutro, ona mora da spava. Krene ali mu nešto ne da mira, vrati se nazad. Reši da je ipak nazove, možda je kojim slučajem budna. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno