Mehndi Hai Rachne Waali - 40. epizoda - Viđej zahteva odgovore od Palavi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 40. epizoda – Viđej zahteva odgovore od Palavi!

By  | 


Sa druge strane, Palavi je zaspala spremajući one sarije za sutrašnje takmičenje, brblja u snu. 😃 Ragav je nazove i ona se usnula, umesto da odbije poziv, javi na telefon. Nastavi da brblja kako će pobediti i na takmičenju a i u njihovom izazovu. Ragav joj je dao nadimak “prodavnica sarija”, govori joj preko telefona da je ostavila sari kod njega kući. Palavi nastavi u snu, žustro veli da su i kuća i prodavnica njeni, niko je ne može izbaciti napolje…. Ragav pokušava da je obavesti za sari, ali ona spava kao top, te on naposletku prekine. Prokomentariše da je Palavi sva iritantna, ona bi da pobedi na takmičenju a spava.
Sutradan, Palavi u radnji kaže Krišni da je spremila samo tri sarija, nema pojma kako je zaspala noćas. Krišna joj ponudi neka dva sarija iz radnje da prinese na takmičenju. Palavi veli da nema ništa bez nje, nakon čega je ova zavitlava da je zato pustila nepoznatu osobu u radnju. Palavi se izvinjava.
Palavi stiže na mesto takmičenja i registruje se na pultu. Još jedna učesnica po imenu Tina primeti da je Palavi nervozna i ponudi joj vodu. Umiruje je.
Farhad je došao kod Dešmukovih. Na Viđejevo pitanje ko je, Farhad mu preda sari koji je sinoć Palavi zaboravila i otkrije mu da ga šalje Ragav. Viđej se sav uznemiren pita šta je Palavi tražila kod Ragava kući.
Šarda ga uverava da će im Palavi objasniti kada dođe. Ubaci se Suločana koja tvrdi da im Palavi nije govorila šta radi dok njih nije bilo, jednom je bila čak i uhapšena. Milind pojasni da je tom prilikom došlo do nesporazuma i moli Suločanu da prestane sa svojim glupostima. Suločana nastavi da je gotovo sigurna da je sve povezano sa tim Ragavom. Viđej sav besan odlazi odatle. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno