Mehndi Hai Rachne Waali - 40. epizoda - Viđej zahteva odgovore od Palavi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 40. epizoda – Viđej zahteva odgovore od Palavi!

By  | 


Tina pita Palavi, koja je primetila Ragava na takmičenju, da li ga poznaje. Palavi mu priđe nakon što ga ugleda, pita šta on radi tu? Ragav joj odgovara u svom stilu a ubrzo i odlazi odatle.
Takmičarima je saopšteno da će sudije proglasiti pobednika nakon što pregledaju sve radove.
Kod Dešmukovih, Šarda moli Viđeja da se smiri i da ne veruje Suločaninim rečima. Viđej traži od nje da prestane da brani Palavi. Rahgav Rao nije dobra osoba i ne razume zašto se Palavi i dalje viđa sa njim. Milind ih obavesti da je Palavi stigla kući.
Palavi sva srećna okupi sve ukućane, uzima blagoslov od Šarde i Viđeja i uruči im trofej i ček od 60 000 koji je osvojila pobedom na takmičenju. Pomoću tog novca mogu uplatiti za mesto u tržnom centru koji se gradi. Viđej je strogo upita da li je sinoć bila kod Ragava. Palavi pita zašto je na taj način pita, da li je sve u redu? Nakon što joj kaže za sari, Palavi ga uverava da pogrešno shvata i ispriča im šta se dogodilo kod Ragava sa Vedom. Viđej to naziva glupostima i direktno je upita zašto je išla kod Ragava? Želi iskren odgovor…. da li njih dvoje imaju bilo kakvu vezu? Na vratima se pojavi Tina (ona učesnica) koja potvrdi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno