Mehndi Hai Rachne Waali - 40. epizoda - Viđej zahteva odgovore od Palavi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 40. epizoda – Viđej zahteva odgovore od Palavi!

By  | 


Ragav i Farhad su stigli kod Đaje (Ame) ispred kuće. Ragav je doneo majci omiljene kolače, komentariše da je jedina dobra stvar što je polako počela da ga prihvata na ceremonijama kod Palavi, zato je zadnji put obukao i tradicionalnu nošnju. Farhad mu predloži da i sad obuče nešto tradicionalno pa da se onda vrate. Njih dvoje potom primete Kirti kako zaključava vrata i stavlja katanac na kuću. Ragav je pita čemu to i gde je majka? Kirti mu saopšti da Đaja ne želi da ga vidi. Može li da zamisli kakve su neprijatnosti doživele u komšiluku pošto su morale da se preko noći presele zbog njegovog kriminalskog dosijea? Zašto ih je sklonio na par dana, koji je razlog? Farhad se utom umeša, veli da ih je Farhad sklonio jer su mu danima pretili, neko je pokušao da ga ubije. Ragav ga zaustavlja i izjavi da ga ne zanima šta ljudi misle o njemu. Sedne u auto, njih dvojica odlaze odatle. Kirti nije svejedno.
Tina govori Dešmukovima da između Ragava i Palavi sigurno postoji nešto i ona to može dokazati.
Najava: Ragav viče na Palavi da je želi oterati iz grada. Palavi podjednako ljuta odvrati da onda on treba da ode, Hiderabad nije njegov. Ragav odgovara da jeste.
Šarda u kući pronalazi test za trudnoću i pita se čiji li je.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno