Mehndi Hai Rachne Waali - 41. epizoda - Tina optuži Palavi da ima aferu sa Ragavom!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 41. epizoda – Tina optuži Palavi da ima aferu sa Ragavom!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 41. epizoda – Tina optuži Palavi da ima aferu sa Ragavom!

Palavi uzbuđeno pokazuje ukućanima trofej koji je osvojila dok je Viđej i dalje ljut zbog svega sa Ragavom. U isto vreme unutra ulazi Tina (ona učesnica) koja tvrdi da između Ragava i Palavi postoji nešto. Palavi se šokira i pita je šta to govori? Tina uporedi njen i Palavin sari za takmičenje, a potom upita Viđeja kao najboljeg krojača u kraju da presudi koji je kvalitetnije urađen? Viđej odgovori da je njen (Tinin) sari bolji od Palavinog. Palavi je povređena čuvši ovo. Tina doda da već godinu dana napornim radom sprema sari za to takmičenje, ali u svakom slučaju sad neće moći da otvori svoju radnju pošto je izgubila. Njeni snovi su srušeni zahvaljujući Palavi i Ragavu i njihovoj vezi. Palavi je pobedila samo zbog Ragava. Suločana koristi priliku da se ubaci i prokomentariše da ona uvek ispada crna ovca u kući, ali eto, sad i stranci tvrde isto što i ona. Doda da je očito da je Palavi provela noć sa Ragavom radi tog čeka i pobede na takmičenju. Viđej uzme ček i pocepa ga, Palavi je slomljena.
Sa druge strane, Ragav vežba i pije očajan što ga njegovi uvek pogrešno shvataju. Pita Farhada u čemu je pogrešio što je poslao sestru i majku u sigurnu kuću, Ved je mogao da ih povredi s obzirom da je svakako iskoristio čak i Palavi da dođe do njega. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno