Mehndi Hai Rachne Waali - 43. epizoda - Palavi sazna da je Ragav Đajin sin!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 43. epizoda – Palavi sazna da je Ragav Đajin sin!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 43. epizoda – Palavi sazna da je Ragav Đajin sin!

Ragav zadivljeno posmatra prelepu Palavi. Posmatra je tako, posmatra, sve dok se ne seti da Palavi uopšte ne uvažava komplimente koje joj povremeno daje. Viđej proverava da li sve teče kako treba. Palavi mu govori da je već proverila i da je sve u redu. Viđej prokomentariše da je eto, ona sada odrasla i da joj zato više nisu potrebna mišljenja i predlozi starijih. Krene, ali ga Palavi uhvati za ruku i kaže da joj je potrebna njegova podrška. Međutim, Viđej se ponovo naljuti kada ugleda Ragava u blizini i odlazi odatle. Palavi priđe Ragavu i pita ga zašto je došao u njenu kuću? On odvrati da ga je Suločana pozvala. Počnu da se, kao po običaju, raspravljaju. Ragav iznenada ugleda Amrutu, te je zamoli da ga uvede unutra i pravi mu društvo. Palavi ostaje tiha.
Milind i Suločana dočekaju Rahula i njegove. Rahul zavitlava da su se dobro pripremili i da su takođe brojniji, tako da će sigurno odneti pobedu u plesnom takmičenju što sledi. Stvori se i Palavi koja veli da su oni uz Mansi i da će ih sigurno pobediti. Plesno takmičenje počinje. Nikil i Amruta su voditelji. Prvo nastupaju Milind i Suločana uz numeru “Tu Cheez Badi Hai Mast Mast”. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno