Mehndi Hai Rachne Waali - 43. epizoda - Palavi sazna da je Ragav Đajin sin!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 43. epizoda – Palavi sazna da je Ragav Đajin sin!

By  | 


Ragav ugleda Akaša i preti mu da se drži podalje od Kirti. Tu se iznenada pojavi Đaja koja traži od Akaša da pronađe Kirti. Potom upozori Ragava da ne ometa priredbu porodice Dešmuk i traži od njega da se ponaša zrelo. Ragav kaže da je pokušavao utuviti Akašu da izbegava Kirti. Đaja odvrati da su Kirti i Akaš samo dobri prijatelji i ništa više.
Palavi je videla sve ovo. Ragav uzme “idli” i “sambhar” da odnese majci, ali ga Palavi zaustavi i ona to čini. Đaja hvali Palavi pred Ragavom. Njih dve potom počnu da pričaju o njemu dok on i dalje sluša. Đaja poruči Palavi da nikada ne odustane od svog napornog rada i truda, onaj koji joj preti (Ragav) je budala koja je potcenjuje. Ragav se razbesni i odlazi odatle. Đaja se uznemiri i prokomentariše da Ragav to čini svaki put kada ne razume situaciju. Kako da se jedna majka opusti sa takvim sinom? Otkrije Palavi da je Ragav njen sin. Palavi je šokirana.. Pridruži im se Kirti koja potvrdi, Ragav je njen brat. Na veridbu stiže i Krišna koja obavesti Palavi da nešto nije u redu. Palavi saznaje da su u pitanju neke greške u isporuci koju je već obavila, i da to odmah mora proveriti.
Najava: Nikilov prijatelj govori Nikilu pred celom porodicom da je video Palavi sa Ragavom. Viđej izjavi da će ga videti mrtvog ako odu kod Palavi.
Šarda pronalazi test za trudnoću za koji Suločana tvrdi da je Palavin.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site