Mehndi Hai Rachne Waali - 45. epizoda - Đaja se suoči sa Ragavom!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 45. epizoda – Đaja se suoči sa Ragavom!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 45. epizoda – Đaja se suoči sa Ragavom!

Sima, žena koja je naručila sarije od Palavi, pokaže da boja iz odeće izlazi i tim povodom traži popust od nje. Palavi je razotkrije da je pokušala pomešati supstance kako bi izvukla boju, samo da bi dobila popust na prevaru. Preti da će je prijaviti policiji iako je Sima moli da to ne čini, spremna je platiti duplo ako treba. Ragav savetuje Palavi da gleda svoj profit i uzme novac, umesto da juri za pravdom.
Na veridbi nastaje problem pošto Palavi i dalje nema, a sledeća je na redu da nastupa. Palavi se javi da stiže za 20 minuta, dotle Kirti uskoči da nastupa kako bi izvukla situaciju.
Palavi i Ragav stižu na veridbu. Odmah nakon Kirti nastupa i Palavi. Suločani i Amruti nije pravo. Šarda je ljuta na nju, želi da smesta porazgovaraju. Đaja odvuče Ragava na stranu i ošamari ga, još jednom je razočarana njegovim ponašanjem. Pita šta je uradio Palavi i gde je odveo. Ragav joj objasni da je poslao nju i Kirti u sigurnu kuću zbog Veda koji je izašao iz zatvora i napao ga. Večeras je pomogao Palavi i izvukao je. Tužan je što ona neprestano sumnja u to kako ga je vaspitala i kakav je čovek. 
Šarda grdi Palavi zbog njenog ponašanja. Otišla je sa Ragavom znajući da ga Viđej ne podnosi? Palavi pokušava progovoriti. Šarda traži od nje da joj samo spomene da je bila sa Ragavom…
Najava: Ragav koji ruča traži od Palavi da ode. Palavi veli da je onaj dan trebao da dobije šamar od nje. Ragav se zagrcne.
Šarda govori Suločani da jedino Amruta iz cele porodice može abortirati dete. Suločana krivi Palavi da je abortirala. Palavi je moli da ne priča gluposti. Suločana joj pruži izveštaj.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno