Mehndi Hai Rachne Waali - 47. epizoda - Sukob Ragava i Viđeja!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 47. epizoda – Sukob Ragava i Viđeja!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 47. epizoda – Sukob Ragava i Viđeja!

Palavi se vratila kući. Primeti da je svi ukućani čudno gledaju i pita ih šta se dešava? Oglasi se Suločana koja prokomentariše da Palavi glumi sveticu nakon što je toliko toga uradila. Nakon što je abortirala Ragavovo dete, još ima obraza da pita šta se dogodilo? Palavi zaista nije jasno šta se događa i o čemu priča. Suločana joj preda izveštaj. Palavi prokomentariše da na izveštaju nema imena, na osnovu čega je onda krivi? Suločana odvrati da, kad već Šarda daje sebi za pravo da optuži Amrutu samo zato što se druži s momcima, i ona (Suločana) ima dosta dokaza protiv nje (Palavi). Palavi se zakune u Šardu da je nevina. U bolnicu je otišla samo na pregled zbog stomaka.
Ragav i Farhad pomognu nekoj povređenoj ženi i prebace je u bolnicu. Međusobno razgovaraju dok za to vreme Dešmukovi stižu u istu bolnicu da provere čiji je izveštaj. Moraju da sačekaju dr. Kaniku da završi. Ragav i Palavi su vrlo blizu ali ne vide jedno drugo.
Dr. Kanika ubrzo završi i, na veliko iznenađenje svih, tvrdi da je Palavi ta koja je abortirala dete i prekinula trudnoću. Veli da se Palavi osećala loše i da su zato uz njen pristanak završili proces. Suločana joj pokazuje izveštaj i pita da li pripada Palavi. Doktorka potvrdi i užurbano odlazi.
Dešmukovi u bolnici susreću i Ragava koji pošalje Farhada da proveri je li sve u redu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno