Mehndi Hai Rachne Waali - 47. epizoda - Sukob Ragava i Viđeja!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 47. epizoda – Sukob Ragava i Viđeja!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 47. epizoda – Sukob Ragava i Viđeja!

Palavi se vratila kući. Primeti da je svi ukućani čudno gledaju i pita ih šta se dešava? Oglasi se Suločana koja prokomentariše da Palavi glumi sveticu nakon što je toliko toga uradila. Nakon što je abortirala Ragavovo dete, još ima obraza da pita šta se dogodilo? Palavi zaista nije jasno šta se događa i o čemu priča. Suločana joj preda izveštaj. Palavi prokomentariše da na izveštaju nema imena, na osnovu čega je onda krivi? Suločana odvrati da, kad već Šarda daje sebi za pravo da optuži Amrutu samo zato što se druži s momcima, i ona (Suločana) ima dosta dokaza protiv nje (Palavi). Palavi se zakune u Šardu da je nevina. U bolnicu je otišla samo na pregled zbog stomaka.
Ragav i Farhad pomognu nekoj povređenoj ženi i prebace je u bolnicu. Međusobno razgovaraju dok za to vreme Dešmukovi stižu u istu bolnicu da provere čiji je izveštaj. Moraju da sačekaju dr. Kaniku da završi. Ragav i Palavi su vrlo blizu ali ne vide jedno drugo.
Dr. Kanika ubrzo završi i, na veliko iznenađenje svih, tvrdi da je Palavi ta koja je abortirala dete i prekinula trudnoću. Veli da se Palavi osećala loše i da su zato uz njen pristanak završili proces. Suločana joj pokazuje izveštaj i pita da li pripada Palavi. Doktorka potvrdi i užurbano odlazi.
Dešmukovi u bolnici susreću i Ragava koji pošalje Farhada da proveri je li sve u redu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site