Mehndi Hai Rachne Waali – 48. epizoda - Palavi odlazi iz kuće Dešmukovih!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 48. epizoda – Palavi odlazi iz kuće Dešmukovih!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 48. epizoda – Palavi odlazi iz kuće Dešmukovih!
Ragav sumnja da nešto nije u redu, zato je Palavi tako reagovala. Ragav mu zatraži da se bavi svojim poslom i zaboravi na Palavi. Kod Dešmukovih, Suločana upita Amrutu zašto je toliko uplašena, a ove je pita šta se dogodilo u bolnici. Suločana veli da je dr. potvrdila da potvrda o pobačaju pripada Palavi, ali Mansi, Nikil i Milind negiraju ovo uvereni da Palavi nikada ne bi uradila takvo nešto.
Prikazuju nam dr. Kaniku koja preko telefona kaže nekome da je rizikovala svoju licencu i svalila krivicu na Palavi, neka je ne zove sledeći put. Palavi za to vreme govori Krišni da neće mirovati dok ne sazna istinu. Ugleda grupu žena, skupile su se da javno ponize Palavi zbog onoga što je navodno uradila. Tu se nađe Ragav koji ih spreči u njihovoj nameri i preti da neće biti dobro ako ne odu. Nakon što ove krenu odatle, Ragav pita Palavi šta je ovo, ne može da živi bez drame? Palavi odmah izgubi strpljenje i pita ga zašto izigrava nevinašce, zna da on stoji iza svega toga sa abortusom. Videla ga je kako plaća Kaniki, kako je tako nisko pao? Ragav viče da se on nikoga ne plaši i da nije ništa uradio, ali mu Palavi ne veruje. Ona uđe da otvori radnju, a Ragav traži od Farhada da istraži dotičnu Kaniku. Farhad se čudi, ali Ragav pojasni da to radi to samo zato što je njegovo ime povezano sa Palavi sada. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site