Mehndi Hai Rachne Waali - 51. epizoda - Suločana želi osvetu!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 51. epizoda – Suločana želi osvetu!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 51. epizoda – Suločana želi osvetu!

Suločana pruži nož Palavi, eto, neka je ubije odmah! Milind ošamari Suločanu, veli da je uništila Mansin život i da neće ostati u toj kući više.
Farhad prokomentariše sa Ragavom da je on (Ragav) danas pomogao Palavi. Ragav se brecne, pita zašto uvek spominje Palavi. Farhad je već prokljuvio da je Ragav raspoložen pošto je danas pomogao Palavi, komentariše da je izgleda počeo da oseća nešto.
Milind izvodi Suločanu iz kuće, ali ga Palavi zaustavi.
Ona kaže da svi čine greške i da je njihova dužnost da oproste članovima porodice. Milind odvrati da je Suločana već uništila život njihovim kćerkama i da se nameračila da im rasturi porodicu. Počne da plače i pita Palavi zašto staje u Suločaninu odbranu? Prisutni počnu objašnjavati Suločani da je Palavi ispravna. Kada Suločana spomene da će srediti sve za Mansino venčanje, Mansi se pojavi i izjavi da je sve gotovo i da se sada ne može popraviti.
Palavi je odlučna da se osveti Ragavu što im je stvorio pprobleme pravom istinom (e, logike li… – prim. prev.)
Ragav stigne kod njegove majke kući. Upita je kako je i pozove doktora. Ragav joj ispriča kako je izneo istinu na videlo. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site