Mehndi Hai Rachne Waali - 53. epizoda - Ragav se ponovo pojavi u kući Dešmukovih!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 53. epizoda – Ragav se ponovo pojavi u kući Dešmukovih!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 53. epizoda – Ragav se ponovo pojavi u kući Dešmukovih!
Krišna nazove Palavi i moli je da što pre dođe u radnju pošto Ragav pravi haos. Palavi krene, ali pre odlaska zatraži dozvolu od Viđeja koji joj govori da povede Nikila sa sobom.
Nakon što stigne u radnju, Ragav saopšti Palavi da će radnja biti zatvorena na dva dana, pošto mu je potrebna lokacija za fotografisanje kataloga. Palavi odgovori da joj možda može oduzeti lično prisustvo u radnji, ali ne može i porudžbine koje dobija preko interneta, nastaviće raditi. Nikil je obavesti da su pronašli modela za slike, nakon čega odlaze.
U međuvremenu, Šarda i Viđej pričaju o mogućnosti da se Amruta možda uda. Suločana im odmah odbrusi da gledaju svoja posla i ostave njenu ćerku na miru. Odlazi kod Amrute od koje zatraži da dobro istraži Ragava i otkrije njegovu slabost.
Nikil informiše zauzetu Palavi da je model otkazao, a da su svi ostali zauzeti, dok Farhad pita Ragava (to je, naravno, njegovo maslo) zašto su angažovali sve moguće modele? Kirti dođe kod Palavi kojoj sine jedna ideja. Ona ubedi Kirti da se ona slika i bude im model. Kirti je, međutim, pomalo nervozna i zato Palavi daje sve od sebe da joj olakša.
Ragav, koji je saznao šta se dešava, stiže kod Palavi kući sa sve ekipom i opremom za slikanje/snimanje kako bi Kirti pružio najbolje. Opčinjen je kada ugleda Palavi koja se sprema u sobi. Ćutke ode odatle. Ubrzo stiže Nikil koji obavesti Palavi da je ovaj došao. Palavi izađe i počne da se raspravlja sa Ragavom koji izjavi da ona koristi njegovu sestru, a zapravo treba da je zahvalna što joj je doneo najbolju opremu. Dešmukovi su prisutni, posmatraju ovu scenu. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site