Mehndi Hai Rachne Waali - 57. epizoda - Ragav i Palavi potpišu sporazum!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 57. epizoda – Ragav i Palavi potpišu sporazum!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 57. epizoda – Ragav i Palavi potpišu sporazum!

Ragav zamišlja Palavi pred sobom koja kobajagi kaže kako je uništila reputaciju njegove sestre i na taj način mu se osvetila. Ragav je pobesneo, pita Đaju preko poziva kada su napravljene Kirtine kompromitujuće slike. Đaja mu otkrije da su slike od onog dana kada je održano snimanje kod Palavi kući.
Sutradan, Ragav se pravi fin pred Krišnom i otkrije od nje da Palavi pokazuje lažne račune Dešmukovima kako bi sakrila gubitke i dugovanja i kroz kakvu krizu prolazi njena radnja. Nasamari Krišnu koja nazove Palavi i kaže joj da je Ragav čeka da se vide.
Palavi se šokira kada joj on pruži papire kojim će radnja biti preneta na njeno ime, ali odbija da ih potpiše jer mu ne veruje. Čita dokumente dok joj kroz glavu prolaze Viđejeve reči i obraduje se. Međutim, i dalje je sumnjičava. Ragav je ubeđuje da joj predaje radnju pošto je ona zapravo pobedila u izazovu, da joj nije neprestano postavljao prepreke, imala bi još veći profit od radnje. Palavi se dogovori sa njim da mu isplati radnju na 12 rata i potpiše prvu stranicu dokumenata kao sporazum. Ona odlazi odatle, a Ragav prokomentariše kako je neće pustiti tako lako.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site