Mehndi Hai Rachne Waali – 59. epizoda - Viđej sazna istinu od Ragava!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 59. epizoda – Viđej sazna istinu od Ragava!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 59. epizoda – Viđej sazna istinu od Ragava!

Viđej ošamari Ragava i kaže da Palavi nikada ne bi učinila nešto pogrešno i da ga nikada ne bi slagala, ne veruje mu. Ragav se smeje i obrati se Palavi, pita zar nikada nije slagala Viđeja? Otkrije Dešmukovima da im je radnja u ogromnom gubitku već 2 godine. Palavi tvrdi da on laže dok Ragav traži dokumente od radnje za koje Šarda kaže da su kod Palavi. Pokaže originalne dokumente i tvrdi da mu ih je Palavi dala. Krišna potvrdi da je Palavi te dokumente dala advokatu kako bi obavio dokumentaciju za nalog, a ne njemu. Ragav im pokaže neke slike na svom telefonu i kaže da je devojka na slikama njihova Palavi. Viđeju je loše od onoga što vidi pred sobom, dok Ragav nastavi da blati Palavi i napokon ode odatle. Viđeja zanima samo jedno; da li mu je Palavi zaista pokazivala lažne račune i lagala sve to vreme o uspehu radnje? Palavi teška srca potvrdi nakon čega je on silno razočaran i ljut. Kaže da ga je sramota da je nazove ćerkom, spali dokumente od radnje i doda da je danas izgubila sva prava na radnju.
U sledećoj: Šarda izađe sa Nikilom nakon što saopšti Viđeju da ona bira Palavi, na njenoj je strani. Palavi govori Ragavu da sada odlazi, ali da će se sigurno vratiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site