Mehndi Hai Rachne Waali – 67. epizoda - Palavi pristane da se uda za Ragava!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 67. epizoda – Palavi pristane da se uda za Ragava!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 67. epizoda – Palavi pristane da se uda za Ragava!

Ragav likuje ispred Palavi jer je saznala istinu (da Hariš radi za njega) i govori joj da će morati da se uda za njega u zamenu za Nikilovu slobodu. Palavi krene reći da je on ne može razumeti jer njegova porodica… ali on joj stavi ruku na usta i pripreti da ne meša njegovu porodicu. I da se nije usudila da išta spomene Kirti i Đaji, inače može zaboraviti na Nikila.
Zabrinuta Šarda nazove Palavi.
U međuvremenu, raspoloženi Ragav ode kod Kirti i Đaje kući sa slatkišima. Govori Đaji da će za 24 časa biti kod njega kući dok Kirti negoduje, uverena da je on opet smestio sirotoj Palavi nešto, i pokušava da ubedi Đaju da spreči šta se dešava.
Šarda otkrije Palavi da se Viđejevo stanje pogoršalo kada je pitao za Nikila i zabrinuo se. Doktor im kaže da je imao napad panike i da ga drže podalje od stresa.
Palavi daje sve od sebe da izvuče Nikila iz pritvora. Pokuša čak i da se suprotstavi policiji putem onlajn peticije, ali je primorana da obriše video kada joj policajci zaprete da Nikil neće dobijati ni šta da jede ako nastavi da se pravi pametna. Milind govori Palavi da nijedan advokat nije pristao da preuzme slučaj.
Kasnije, Šarda podeli sa Palavi da Viđej ne želi da jede ništa dok ne vidi Nikila i postaje emotivna. Palavi je teši iako ni njoj nije lako.
Palavi se vidi sa Ragavom i saopšti mu da je spremna da se uda za njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site