Mehndi Hai Rachne Waali - 7. epizoda - Kirti je zapravo Ragavova sestra!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 7. epizoda – Kirti je zapravo Ragavova sestra!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 7. epizoda – Kirti je zapravo Ragavova sestra!
Ragav se približava Palavi koja ustukne. Upozorio ju je da mu se skloni s puta. Misli da je neka heroina? Sad će sama biti odgovorna za ono što joj se dogodi. Palavi zazvoni telefon. Ragav joj ga uzme i kaže da u njegovom rečniku umesto reči oproštaj postoji reč kazna. Uđe u auto nakon što je telefon stavio kraj guma. Da gas, ali stane pre nego što ga pregazi. Palavi je celo vreme kao na iglama. On izađe i poruči joj da prvi put krši svoje pravilo, poštedeće je ali da to ne očekuje još jednom. Odveze se odatle.
Ujutru, Palavi se pomoli bogu da joj pomogne da se reši sve većih poteškoća. Dečak kom je Palavi pomogla pre neki dan dođe sa majkom u posetu, zahvaljuju se Palavi. Dečak pruži Palavi njenu izgubljenu kutiju sa zlatnim koncima, greškom je dospela u njegovu torbu. Palavi lakne, mnogo im se zahvali.
U Ragavovoj vili, Rama pita Farada zašto gospodin danas kasni. On inače nikada ne kasni. Farad ga upozori da ne postavlja više pitanja vezana za gospodinov prošli život (njegovu prošlost). Ragav se priseća nekog događaja iz prošlosti, grupa ljudi koja uzvikuje njegovo ime i upada u kuću njegovih roditelja. Priđe nekim vratima u svojoj vili i uđe u sobu koja je identična njegovoj roditeljskoj kući, on je dao da se sve isto uredi. Priseća se provedenih trenutaka sa bratom i sestrom. Farad ga obavesti da su spremni za polazak. Da li je siguran da želi da ide? Ragav izjavi da nikada ne može zaboraviti današnji dan.
Palavi je prodala zlatne konce sa sarija i raspodelila novac prema svim zahtevima i dugovanjima, da ima dosta za sve. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site