Mehndi Hai Rachne Waali – 70. epizoda - Ragav oženi Palavi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 70. epizoda – Ragav oženi Palavi!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 70. epizoda – Ragav oženi Palavi!

Palavi i Ragav rade svoje venčane rituale.
U isto vreme, na venčanje stignu Šarda i Suločana, zgranute onim što vide pred sobom. Šarda se odmah uputi kod Palavi i počne da je ispituje. Suločana, sa druge strane, zamera Palavi i optuži je da je danas dokazala da je sponzoruša. Šarda uverava Palavi da je uz nju i želi da otkrije pravi razlog tog venčanja. Palavi reši da ne progovori o svojoj muci i ne odlazi sa Šardom. Ragav stavi venčanu ogrlicu Palavi i njih dvoje se zvanično venčaju, dok Šarda otrči odatle, Suločana za njom. Palavi ubrzo gubi svest i Tagav je nosi u sobu.
Đaja dolazi tamo i raspituje se o situaciji. Postaje sumnjičava što se venčanje održalo tako na brzinu i što niko od Dešmukovih nije došao. Ragav uspe da se izvuče i odlazi.
Šarda saopšti Viđeju da se Palavi udala za Ragava i pita da li je sada srećan? Za sve je kriv on. On i njegova tvrdoglavost, neprestane sumnje u Palavi. Zbog njega su danas zauvek izgubili Palavi. Viđej odluči da prekine sve veze sa Palavi.
Kirti i Đaja se vide sa Palavi, po prvi put nakon venčanja. Palavi tom prilikom saznaje da je Ragav oženio kako bi se one vratile, tj. da je sve bila Đajina ideja.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno