Mehndi Hai Rachne Waali – 70. epizoda - Ragav oženi Palavi!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 70. epizoda – Ragav oženi Palavi!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 70. epizoda – Ragav oženi Palavi!

Palavi i Ragav rade svoje venčane rituale.
U isto vreme, na venčanje stignu Šarda i Suločana, zgranute onim što vide pred sobom. Šarda se odmah uputi kod Palavi i počne da je ispituje. Suločana, sa druge strane, zamera Palavi i optuži je da je danas dokazala da je sponzoruša. Šarda uverava Palavi da je uz nju i želi da otkrije pravi razlog tog venčanja. Palavi reši da ne progovori o svojoj muci i ne odlazi sa Šardom. Ragav stavi venčanu ogrlicu Palavi i njih dvoje se zvanično venčaju, dok Šarda otrči odatle, Suločana za njom. Palavi ubrzo gubi svest i Tagav je nosi u sobu.
Đaja dolazi tamo i raspituje se o situaciji. Postaje sumnjičava što se venčanje održalo tako na brzinu i što niko od Dešmukovih nije došao. Ragav uspe da se izvuče i odlazi.
Šarda saopšti Viđeju da se Palavi udala za Ragava i pita da li je sada srećan? Za sve je kriv on. On i njegova tvrdoglavost, neprestane sumnje u Palavi. Zbog njega su danas zauvek izgubili Palavi. Viđej odluči da prekine sve veze sa Palavi.
Kirti i Đaja se vide sa Palavi, po prvi put nakon venčanja. Palavi tom prilikom saznaje da je Ragav oženio kako bi se one vratile, tj. da je sve bila Đajina ideja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site