Mehndi Hai Rachne Waali – 73. epizoda

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 73. epizoda

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 73. epizoda 

Ragav pročita Palavinu poruku u kojoj mu poručuje da je soba sada njena i da je neće deliti s njim. On se razbesni prisećajući se kako ga je isprovocirala pred svima i pita se kako nije prokljuvio do sada da je Palavi zapravo udovica. Đaja dođe i prekori ga što stalno radi, neka se pobrine za Palavi i provede malo kvalitetnog vremena sa njom.
Sledećeg jutra, Palavi i Ragav ulaze u raspravu oko upotrebe kupatila. Palavi namerno pušta vodu u svom kupatilu dok se on kupa, jer onda kod njega nestaje vode.
Đaja pruži Palavi sari koji će da obuče danas i poruči joj da se spremi pošto idu napolje.
Odlaze u park gde ih čeka ljuta Šarda. Nije samo ljuta na Đaju za koju misli da je iskoristila to što je podelila svoju muku sa njom i otkrila joj da bi htela da se Palavi skrasi, već i na Palavi jer, navodno, Viđej je bio u pravu da je postala jako pametna, pa neka sada snosi posledice svojih postupaka. Takođe otkrije Đaji da je Ragav ucenio Palavi kako bi je oženio. Đaja se odmah po dolasku kući suoči sa Ragavom i opali mu šamar, a potom mu saopšti da napušta kuću zajedno sa Kirti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site