Mehndi Hai Rachne Waali – 83. epizoda - Palavi pruži Ragavu šansu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 83. epizoda – Palavi pruži Ragavu šansu!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 83. epizoda – Palavi pruži Ragavu šansu!

Ragav govori Palavi da mu je žao i traži da mu pruži priliku da joj bude dobar prijatelj. Pokušaće da joj pruži istu sreću koju joj je pružila njena porodica, daće sve od sebe. Palavi mu ne veruje. On nastavi da će se promeniti za nju i da će mu ona biti prioritet broj jedan.
Predloži da mu da mesec dana, ne bude li uspeo da joj povrati izgubljenu sreću i nadu, on će se voljno razvesti od nje. Ona ga i dalje ignoriše. Ragav potom spomene Mandara, neka pruži tu šansu njemu kao što bi je pružila pokojnom mužu (Mandaru). Palavi ga gleda.
Suločana u detalje ispriča Amruti svoj plan da se dočepa kuće Dešmukovih.
Đaja je uznemirena kada vidi da se samo Ragav vratio. Lakne joj kad se pojavi i Palavi koja govori Ragavu da će mu pružiti šansu samo zato što je on u prošlosti uneo neku promenu. Međutim, iznenadi se kad joj se on izvini i zahvali što mu je pružila novu šansu.
Ragav potom čuje kako Palavi kaže Đaji da se vratila kako bi pružila Ragavu šansu da postane bolja osoba i postaje emotivan.

Lista svih epizoda: OVDE

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno