Mehndi Hai Rachne Waali – 87. epizoda - Ragav i Palavi moraju prespavati zajedno!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 87. epizoda – Ragav i Palavi moraju prespavati zajedno!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 87. epizoda – Ragav i Palavi moraju prespavati zajedno!

Palavi se pita kako će biti s Ragavom čitavu noć, biće joj veoma teško. Dok se Ragav presvlači, skida košulju, Palavi se pita šta on to radi. Zašto se skida? Odmah informiše Ragava da zna neke karate poteze. Ragav sav zbunjen pita zašto mu sve to govori. Palavi nastavi kako je na fakultetu pretukla neke tipove koji su je maltretirali. Ragav pita šta s tim. Palavi veli da mu priča to kako bi se držao svojih granica. Ragav odgovori da on nema sklonosti da prelazi granice. Stoga, on je taj koji treba da se plaši s obzirom da je ona ta koja stalno prevazilazi granice. Palavi ih razgraniči nekim jastucima na krevetu kako bi ga držala podalje od sebe. Ragav veli da je ludača. 😀
Kirti priča sa Sanijem. Sani bi da zna šta će se dalje zbiti ako se ne bude dopao Ragavu. Kirti ga uverava da ona nema nikakve veze sa Ragavom jer se njoj on (Sani) sviđa i udaće se za njega. Saniju nije jasna poenta braka, ljudi raskidaju nakon što stupe u brak. Kirti mu se žali. Đaja potom dozove Kirti i ona prekine poziv. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno