Mehndi Hai Rachne Waali – 88. epizoda - Viđej ošamari Ragava!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 88. epizoda – Viđej ošamari Ragava!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 88. epizoda – Viđej ošamari Ragava!

Ragav veli Palavi da je maločas govorila o svojoj kući iz snova, zar ne vidi i svog muža u toj kući? Palavi laže da joj se spava, ugasi svetla i pretvara se da je zaspala. Ragav se misli da ona na ovaj način ne može pobeći od istine. Nastavi razmišljati o nečemu. Palavi su isto otvorene oči, i ona takođe nešto razmišlja.
Amruta razgovara sa advokatom, traži od njega da se nađu ujutru u devet sati. Izjavi da sutra niko ne može spasiti Viđeja.
Palavi se probudi ujutru i primeti da Ragav nije u sobi. Pretpostavi da je možda u kupatilu. Dođe sluga koji je obavesti da sada može preći u svoju sobu, ali i da je Krišna tu. Palavi se složi pa pita za Ragava. Obaveste je da je otišao u kancelariju. Palavi nije pravo što je otišao bez da joj se javio.
Amruta pokupi neke papire od advokata. Odmah po dolasku kući, Milind je ispituje gde je bila. Amruta odbija da mu kaže. Stiže i Viđej koji pita šta se dešava. Amruta mu preda papire za kredit koje on krene potpisati. Spreči ga Ragav koji je došao. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno