Mehndi Hai Rachne Waali – 93. epizoda - Palavi napravi tortu Ragavu, on se napije!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 93. epizoda – Palavi napravi tortu Ragavu, on se napije!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 93. epizoda – Palavi napravi tortu Ragavu, on se napije!

Viđej po povratku kući počne da plače, Šarda ga odvodi u sobu. Ona kasnije pronalazi pismo upućeno njoj, nakon što ga pročita izjavi da je Palavi naivna/glupa.
U međuvremenu, Palavi reši da napravi nešto za Ragava u znak zahvalnosti i traži savet od Ragava koji joj otkrije da Ragav voli proteinsku tortu.
Milind pokuša da objasni Šardi da ne treba kriviti Palavi na osnovu jednog pisma.
Kasnije, Sani pokuša da razgovara sa Kirti koja je sva drska prema njemu i on ubrzo i odlazi govoreći da je postala egoistična nakon što se preselila kod bogatog brata. Ona stigne kući i Ragav je odvede do svoje kancelarije i kaže da odabere bilo koju ogrlicu koja joj se sviđa jer će to biti njen poklon za rođendan. Međutim, ona iskali svoj bes na njemu vređajući ga i Ragav je na kraju ošamari. Ona odlazi a Ragav se prepusti alkoholu od muke.
Kirti plače u Đajinom zagrljaju i kaže da ne želi ostati u toj vili. Đaja joj ispriča za incident sa ogrlicom i da sumnja da Ragav stoji iza svega toga, bolje bi mu bilo da nije tako.
Ragav dođe pijan u svoju sobu što uspaniči Palavi koja je i zaspala čekajući ga sa tortom. Ragav traži od nje da ne priča sa njim jer je svakako užasan čovek i baci jaknu na tortu koju je napravila.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno