Melek i Kenan pronadju Elif!

Elif

Elif 382. i 383. epizoda! Melek i Kenan pronadju Elif! Arzu je u zatvoru!

By  | 

elif-341bolum-elif-ailesiyle-ozlem-gideriyor_9315351-6111_640x360383 epizoda

Nakon što su pronašli Elif svi su presrećni, ali ujedno su i tužni jer je Vejsel jako loše. Murat kroz plač govori da se boji mnogo da ga ne izgubi. Nakon što dodju ambulanta kola odvoze ga u bolnicu. Selim i Zejneb odlaze do Melek i Kenana.. Elif dolazi kući i Alije grli Elif plakajući što je napokon njena unuka sa njima. Svi su presrećni. Čak i Tugče.

Murat i Tulaj čekaju kraj operacije da bi videli kako je Vejsel. Doktor izalzi i govori Muratu da je stanje njegovog oca kritično.. Arzu je očajna, Nedžet dolazi i govori joj da je došao dan da počne da plaća neizmirene račune..Arzu saznaje i da su Melek i Kenan pronašli Elif i to joj jako teško pada.Tulaj moli Vejsela da se probudi i da ce sve biti od sada dobro. Džemal beži kako ga ne bi policija pronašla. Svi su došli u bolnicu kako bi bili pored Vejsela.Vejsel se budi zbog Elif.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site