Melek želi da se uda za profesora!

Opasna ljubav / Mlečni put / Samanyolu

Opasna ljubav 30 epizoda,Melek želi da se uda za profesora!

By  | 

hqdefaultMelek želi da se uda za profesora!

Nakon što Nedžat dodje do Zulal, Namik joj govori da mu kaže da se više ne meša u njihov odnos. Zulul to i čini.Melek je pomalo ljuta, jer joj otac ne dozvoljava da Alija gleda drugim očima, a to shvata iz njegovih reči. Namik se dogovorio da se nadje sa Nuket u osam sati. Melek pred svima, na večeri kaže da će se udati za profesora Alija. Halil poludi i otera je u sobu.

Namik više ne radi u firmi. Namik i Nuket izlaze na večeru. Melek odlazi do Zulal, a Nedžat je doveze. Zulul govori Melek da je Namik izašao sa drugovima. Evset predlaze Halilu da prvo upoznaju Alija, pa da odluče da li da mu daju Melek ili ne, ali se Halil ne slaže sa njom.

Ali, Nedžat, Melek i Zulal odlaze u šetnju. Zulal i Nedžat se krenu poljubiti, ali Zulal odustane od poljubca i okrene glavu.. Namik je nagovorio Nuket da dodje do njega kući, pa da idu na večeru jer Zulal neće doći večeras.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Evset zove Melek i govori joj da joj je otac rekao da se ne može vratiti kući dok ne prekine vezu sa Alijem.

Namik odvodi Nuket svojoj kući. Nuket nazove majka i shvati da je Nuket kod Namika u kući te odmah želi da ode tamo da je dovede. Melek je očajna jer joj otac ne da da se vidja sa Alijem, odlučuje da ide kod Zulal te tako krenu svi kući. Belkis dolazi kod Namika i Nuket. Da li će Zulal zateći Nuket i Mamika?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site