Mentalist od 16 do 19 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Mentalist od 16 do 19 epizode

By  | 

Mentalist od 16 do 19 epizode

16 Epizoda,Krvavi hitac

Patrick istažuje ubistvo jednog brokera i u eksploziji bombe teško mu je oštećen vid,ali on ipak nastavlja istragu ubistva cenjenog financijskog savetnika.. Privemeno zaslepljen, neobičnim metodama istražuje slučaj…

17 Epizoda,Carnelian Inc

Predsjednik jedne ugledne firme (Carnelian Inc.) prima e-mail u kojem mu se preti smrću. CBI vodi istragu visoko profiliranog ubistva u koje je upetljan izvršni odbor iste firme…

18 Epizoda,Crveni krompir

Patrick i CBI prate osobu koja hipnotizira ljude te od njih traži da za njega obavljuju prljave poslove u polusvesnom stanju.Najviše ljude tera da ubijaju.

19 Epizoda

CBI istražuje ubistvo poznatog holivudskog,filmskog producenta Felixa Hansona. Dokazi upućuju na narkomafiju.Ali daljna istraga pokazuje povezanost s filmom “Tucet ruža”.Jane odlazi na set Hasanovog poslednjeg filma gde se i krije tajna njegovog ubistva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site