Mentalist od 32 do 34 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Mentalist od 32 do 34 epizode

By  | 

Mentalist od 32 do 34 epizode

32 epizoda,Cena veća od rubina

Celi istražiteljski tim je na dobrotvornoj priredbi. Usred večere jedna od humanitarki, Esther Doverton, sazna da joj je ukraden dragulj, ali i potresniju vest – da je njen suprug Carl Ward ubijen.CBI istražuje ubistvo bogatog draguljara koji je ubijen tokom pljačke. Tim veruje da je počinitelj bio u dosluhu s osobom iz Doverton kompanije. Kamere otkrivaju automobilske tablice zločinca,pa Van Pelt ukazuje na Doyla Murphyja kao kradljivca. Nešto kasnije, Van Pelt i Rigsby pronalaze Doylov auto ispred hotela, a Doyla s metkom u glavi.

33 epizoda,Izbacivanje vatre

CBI istražuje ubistvo poznattog bejzbolaša koji je pronađen mrtav u svom vrtu. Ubijen je udarcem bejzbolske palice u glavu, a telo je pronašao Freddy Fitch, koji se nedavno vratio iz škole bejzbola u Portlandu. Jane započinje istragu, a Freddy otkriva kako se Sloop nakon smrti sina potpuno posvetio bejzbolu, u tolikoj meri da mu se brak raspao. Sloopovo osiguranje u slučaju smrti iznosi 20 miliona dolara, što je mogući motiv za ubistvo.

34 epizoda,Stakla obojena u roze

CBI istražuje ubistvo para koji je išao na proslavu 15-ogodišnjice mature. Selby i Jane Vickers pronađeni su mrtvi u autu s prostrijelnim ranama na prsima. Istraga se seli na proslavu mature, gde Willa Brock otkriva Selbyjevu nepodopštinu zbog koje je bio izbačen iz škole. Naime, dovukao je Dereka Logana u žensku svlačionicu, skinuo ga, zavezao, a fotografije „incidenta“ razdelio po školi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site