Mentalist od 35 do 37 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Mentalist od 35 do 37 epizode

By  | 

Mentalist od 35 do 37 epizode
35 epizoda,Krvavo srce
CBI istražuje ubistvo gradonačelnikovog čoveka za odnose s medijima.Telo je pronađeno na gradilištu tokom otvaranja, na zgrožanje okupljenih. Jasno je da je ubica računao na mnoštvo uzvanika i ljudi iz medija kojima će privući paznju i na koje će ostaviti dojam. Istragu prati reporter Mike Brewster. Patricka otima glavni osumnjičeni…

36 epizoda,Crvena linija
Bogati i moćni odlično se zabavljaju u Zenith Motor galeriji, među izloženim vrednim i elegantnih primeraka automobilske industrije. Prodavač Kinsey želi svom klijentu pokazati Bentley,ali kada otvori prtljažnik, ugleda pretučeno telo prodavačice Liselle Douglas. Jane i Lisbon stižu na mesto zločina i saznaju da je Liselle živela s dečkom muzičarem. U njegovom stanu Jane ugleda skupu fotografiju, koju je Liselle dobila na poklon od milijardera s kojim se našla noć kada je i nestala.

37 Epizoda,Ubiti za bandu, umrijeti za bandu
Patrick i Cho pomažu policiji u istrazi ubistva u kojem je žrtva jedan bivši član bande iz Avon parka , ujedno i Choov prijatelj iz mladih dana… Navodno je žrtva zvala baš njega nekoliko puta u zadnjih nekoliko dana, a na papiru, koji je nađen na telu žrtve, nacrtani su razni simboli i brojevi. Cho prepozna žrtvu,radi se o o Davidu Seungu, njegovom bivšem najboljem prijatelju iz bande. Davidova baka moli ga da pronađe ubicu. On to najpre odbija,ali Jane ga ipak uveri da prihvati slučaj.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site