Mentalist od 41 do 43 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Mentalist od 41 do 43 epizode

By  | 

Mentalist od 41 do 43 epizode
41 Epizoda,Aingavite Baa
Patrick i tim dolaze na mesto gde se dogodilo ubistvo i tamo pronalaze ženu prekrivenu krvlju koja pati od amnezije. U međuvremenu, specijalni agent Hightower daje ultimatum agentima Rigsbyju i agentkinj Van Pelt zbog njihove romantične veze na poslu… Jane koristi svoje mentalne sposobnosti i određuje mesto na kojem se nalazila pre nego što se stvorila pred istražiteljima. To je konjušnica, pokraj koje Jane otkriva tri žrtve ubijene pucnjevima iz pištolja.

42 Epizoda,Krvavi novac
Nakon ubistva Kelly Flower, Patrick brzo raspoznaje njenog ubicu-psihopatu, za kojeg postoje indicije da je počinio više ubistva. CBI priprema tajnu operaciju za njegovo hapsenje jer još uvek nemaju dovoljno dokaza. Na tajnoj operaciji Van Pelt naruči Rigsbyjevo ubistvo. Ali na sudu je otkriveno da je Patrick provalio u dom ubice kako bi pripremio zamku, pa sudac odbije sve optužbe na račun osumnjičenoga. Lisbon je suspendovana jer ne može držati Patricka pod kontrolom,ali to od njega skriva i govori mu da ide na odmor.

43 Epizoda,Svuda crveno
CBI istražuje ubistvo Xandera Harringtona, predsednika Uprave medijske kompanije, kojem je na proslavi povodom promocije u vrat zaboden nož za otvaranje koverti. Njegov otac, Xander Harrington stariji, je bivši predsednik, koji je protiv svoje volje pomeren s čela tvrtke. Istraga u porodici počinje od Ashley, asistentkinje Xanderove žene Sandie.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site